No Story No Glory. Daar vertel ik alles over op het podium.

Wie mij volgt op LinkedIn weet dat ik dingen voor elkaar wil krijgen en anderen probeer te inspireren. Inmiddels heb ik bijna 4.000 volgers.
Bijvoorbeeld door mijn posts tegen de tsunami aan gokreclame. Daarmee zet ik vakgenoten aan het denken. Views tot nu toe: zo'n 750.000.
Ook kreeg ik Tony Chocolonely, na mijn 'Maak Nederland slaafvrij van suiker' post, zover om eerlijk te zijn over hun suiker in de reep.
Maar wat je ook voor elkaar wilt krijgen, wat je ook wilt verkopen... van een product tot een visie tot jezelf... het begint met een goed verhaal. En daar gaan mijn No Story No Glory talks en workshops over. 

TOPICS:
- GOKRECLAME
- EMPLOYER BRANDING
- PERSONAL BRANDING
- LINKEDIN ACTIVISME

In 2022 sprak ik:
- op het M-debate voor 100 belangrijke mensen uit de media. Mijn betoog: als vak moeten we onze verantwoordelijkheid nemen bij gokreclame.
- over winning employer branding aan HR en communicatie pro's bij een inspiratie coffeetalk  in techcenter Perron038 te Zwolle
- op de MBA Summerschool. Ik nam CFO's en accountants mee in het belang van een goed verhaal achter de cijfers. Andere spreker was Annemarie van Gaal.
- voor Eneco, JEX en Stedin ontwikkelde ik workshops over de must van een goed verhaal voor jezelf en de organisatie. Het helpt bij het binnenhalen van de juiste mensen.
Ook inspireer ik HBO-studenten met masterclasses.
Maar op welk podium of voor welke groep ik ook sta, je kan altijd rekenen op vuur, energie en een inhoud die is toegespitst op de deelnemers. En ja, er wordt veel gelachen en na afloop over gepraat 🕺🏼🔥🚀. 
De reviews zijn altijd goed. Van 'je geeft zoveel energie en tips waar je echt wat mee kan' tot 'je hebt mij geraakt' en tot 'je hebt ons aan het denken gezet.'
Bij mijn laatste review vond 50% van de deelnemers mijn presentatievaardigheden zeer goed 58% vond de interactie zeer goed. En zeer goed is het hoogst haalbare. 
Benieuwd naar de mogelijkheden? Bellen of appen gaat het snelst: 06 - 46 24 05 24.


Back to Top