No Story No Glory. Daar vertel ik alles over op het podium.

Ook bij mijn No Story No Glory talks geef ik je een verhaal waar anderen over praten. 

Mijn verhaal is niet standaard en dat geldt ook voor mijn talks. Ik ben allergisch voor noten, appels en saai en heb veel interactie met het publiek. 

Waarbij ik altijd veel energie en inspiratie geef met een bijzonder verhaal dat recht uit het hart komt. 

Over mijn schooltijd (7 middelbare scholen) treintijd (tot mijn 30e ober op de trein), hoe ik met een naaktfoto in de reclame kwam, de vele awards die ik daarna won, hoe ik mijzelf met Uno Dos Total Loss uit de Corona-crisis danste en over mijn strijd tegen gokreclame op LinkedIn.

Maar wat je ook voor elkaar wilt krijgen als individu, team of organisatie, je kan niet zonder goed verhaal. Met daarbij een slimme strategie plus flink portie creativiteit, lef en doorzettingsvermogen.

TOPICS WAARVOOR IK WORD GEVRAAGD:
- MIJN STRIJD TEGEN GOKRECLAME
- EMPLOYER BRANDING KAN NIET ZONDER CREATIVITEIT
- ZO WORD JE EEN OPGEMERKT MERK 
- LINKEDIN ACTIVISME

Op dit moment heb ik circa 5.500 volgers op Linkedin. In 2022 sprak ik:

- op het M-debate voor 100 belangrijke mensen uit de media. Mijn betoog: waar wij als vak winnen door gokreclame, verliezen de spelers.

- over winning employer branding aan HR en communicatie pro's bij een inspiratie coffeetalk  in techcenter Perron038 te Zwolle

- op de MBA Summerschool. Ik nam CFO's en accountants mee in het belang van een goed verhaal achter de cijfers. Van alle sprekers, waaronder Annemarie van Gaal, kreeg ik de hoogste beoordeling.

- voor de board van Eneco, JEX en Stedin ontwikkelde ik workshops over de must van een goed verhaal voor jezelf en de organisatie. 
.
Ook inspireer ik HBO-studenten met masterclasses.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of app 
06 - 46 24 05 24.


Back to Top