Altijd knallen. Niet omdat het kan, maar omdat het moet.

Voor elke klus inzetbaar. Concept. Copy. Content. Bekijk de wapenfeiten of bel 06 - 46 24 05 24.

Als Copy Commando word ik overal voor ingehuurd. Voor campagnes en content formats. Voor PR-ideeën en activaties. Voor scripts en rijke merkverhalen. Eigenlijk voor alles zo’n beetje. Zolang er maar een mooi verhaal in zit.

 Waar ik recent van mijn stoel schoof van het lachen: de Ziggo Buikschuifbaan, met scripts voor Van de Sar en Onana. Daarnaast maak ik serieus werk van employer branding. Veel bedrijven hebben goede mensen nodig. Ik bedenk het verhaal wat jou aantrekkelijk maakt plus een campagne die dat zo aantrekkelijk mogelijk vertelt.

Inmiddels is mijn trofeeënkast flink gevuld. Van Cannes Lions tot Lampen, van Spin Awards tot Content awards. In 2018 en 2019 is mijn werk voor Dura Vermeer en Vitens genomineerd en bekroond. 

Waar ik werk? Op mijn eigen werkplek in B-Amsterdam én op locatie. Bij bureaus als PROOF, Kumpany, Glasnost en FEL. Of bij productiebedrijven als Everymedia.

Ook werk ik rechtstreeks voor klanten. Zo bedacht ik voor TELE2 het Snap Het Rap Lab, de Geitenwollen sokken voor VandeBron en het Energieke Gasten content-format voor Eneco.

Een nieuw start-up avontuur is WeAllRide. De app waarmee je als ruiter vanaf elke plek mee kan doen aan dressuurwedstrijden. Ik bedacht de naam, tone of voice, content en ben inmiddels co-founder.

Werken doe je nooit alleen. Ik opereer in een groot netwerk van creatieven, designers, producers, strategen en andere professionals. Meer weten of kletsen over een opdracht of samenwerking? Bel of app 06 - 46 24 05 24, stuur een bericht naar martijn@copycommando.nl of kom naar mijn hoofdkwartier in B-Amsterdam. 
Back to Top